Første Himmel og hav- konsert blir på Sandermosen stasjon lørdag 27. juni.

Lørdag 27. juni kl 18:00: En «multimedia»-konsert med tuba og tekster av Rolf Jacobsen – bilder og musikk av Geir Løvold. Stemningsfull, lett og dyster musikk der assosiasjonene får vandre til bildeserien fra Åsgårdstrand med Rolf Jacobsens tekster.

Kaffe/kaker og salg av brus etter konserten. Grillen står klar for de som ønsker å benytte denne. Tog fra Oslo S kl 17:42 til Sandermosen stasjon (Gjøvikbanen).
Retur fra Sandermosen kl. 20:30. (Togstopp er bestilt og stopper på Sandermosen stasjon ved arrangement).

Påmeldig påkrevet: E-post til  eller SMS til 974 26 650. Inngang kr 200,-.

Trykk på linken og se mer om Sandermosen stasjon.

Bilder brukt under konserten kan kjøpes etter forestillingen. 

Himmel-og-Hav-Geir

Som mangeårig ivrig bruker av kamera, begynte Geir å ta bilder av himmel og hav etter å ha flyttet til Åsgårdstrand sommeren 2014. Her er særlig soloppgangene enormt fargerike og vakre. Med Åsgårdstrand havn og seilbåten Lykke som utgangspunkt, har det etter hvert blitt en stor bildeserie, som har blitt til vellykket og godt besøkt foto- og salgsutstilling i Galleri Ruth´s rom i Edvard Munchs gate 4 i Ruth og Rolv Wesenlunds tidligere hus.

En konsertproduksjon med musikk, bilder og tekster av Rolf Jacobsen er altså nå klar, og så står flere konserter med bildene og tubaen på programmet.

 

 

Check Also

Himmel og hav til Horten bibliotek i hele oktober

I hele oktober er det salgsutstilling av Himmel og hav-bilder i Horten bibliotek. Bare storformater …