Foto

Galleri
Himmel og sjø i Åsgårdstrand er spesielt fargerikt og vakkert.

Med havna og seilbåten Lykke som utgangspunkt har Geir Løvold fotografert gjennom flere år. Dette har blitt en stor bildeserie, som endte opp med den permanente foto- og salgsutstillingen «Himmel og hav» i Galleri Ruths rom i Edvard Munchs gate 4. Galleriet fungerer nå bare som nettsted.

Er du på besøk i Åsgårdstrand kan du likevel se «Himmel og hav»-bilder på Grand Hotel Åsgårdstrand, som har sju store lerretsbilder. Åsgårdstrand Sykehjem har 42 bilder i glass og ramme pluss to store lerretsbilder. Åsgårdstrand Legekontor har et motiv som tapet på en vegg på venteværelset.

Bildene lever visst også videre på nettet og Himmel og hav – konsert kan bestilles. Ring eller send SMS på telefon 934 26 479. Eller send en beskjed i kontaktskjemaet

Alle bildene kan bestilles i storformater i førsteklasses kvalitet på lerret, på aluminium, fotoprint på aluminium eller på acryl i ønsket størrelse med bredder opptil 1,5 meter.

Se bildene i nettbutikken. Et av motivene er også trykket på silkeskjerf.

Tidligere «Himmel og hav»-utstillinger: Galleri Sand i Sandnessjøen, Lerkekåsa Vingård og Galleri i Gvarv, Galleri Bro i kommunehuset på Tjøme, kirken i Åsgårdstrand og Horten bibliotek. 

Flere bilder kan ses på Facebooksiden, der det også vil bli lagt ut flere bilder i tiden som kommer: Geir Løvold – Galleri Ruth´s rom . Er det bilder du ser der, som du ikke finner i nettbutikken og ønsker? Ta kontakt.

En anbefaling fra Inger Pernille Stramrud:

«Geir Løvold har et fantastisk godt øye for motiv som fungerer som mat for sjelen. En skulle tro at man gjennom sosiale medier har sett mer enn nok av vakre solnedganger og rødmende himmelhvelv. Da jeg så bildene Geir har fanget fra sjøen ved Åsgårdstrand fikk jeg gåsehud. Det skal en kunstner til for å klare å «fryse» et av naturens øyeblikk og få det til å ligne på evigheten. Foran bildene hans ble jeg overmannet av skjønnheten, fargene og ønsket om å la meg forsvinne inn i selve motivet. Jeg anbefaler Geir Løvolds bilder til rekreasjon og sjeleføde. Bildene overgår alt en tror en har sett før»

 

Noen av bildene :