Tuba AS er etablert

Tuba AS er etablert som videreføring av www.tuba.no

Nå skal jeg bruke erfaringene mine fra mer enn førti år med nysgjerrighet og deler dem med andre gjennom TUBA AS.

Jeg spiller konserter, skriver musikk, fotograferer og selger bilder. Kanskje kan jeg hjelpe til med rådgivning, konsulentoppdrag eller foredrag med og uten musikkinnslag? Eller noe helt annet?

Oppdragene har vært mange og forskjellige opp gjennom årene altså: Musikervirksomhet og komponering, kunst, teater, foto med eget galleri, mye administrasjon og litt ledelse, mange verv, produsentoppgaver, lærer- og dirigentarbeid. Og jeg har nesten tjue års erfaring fra arbeid innen psykiatri.

Dette kommer det mye rart, spennende, nytt og nyttig ut av. Ta gjerne kontakt om du har noen idéer. God sommer.

 

Check Also

Åpningstider i Galleri Ruths rom 2017

Galleri Ruths rom i Edvard Munchs gate 4 i Ruth og Rolv Wesenlund sitt tidligere …